Vetskapen att jag kan gå. 

Åh vet ni. Jag är så glad över min popcornlya. Han har skällt på mig när jag var där. Så jag fick så mycket ångest ayy jag ställde mig och diskade och lagade mat. Fast jag inte bor där. 

När han stod där och gapade kände jag bara : Nej, jag behöver inte det här längre. Jag kan gå hem! Jag gick inte hem. Men bara tanken att jag kunde ha gått hem var stärkande. Och visst. Jag var inte tillräckligt stark att gå då. Men bara vetskapen om att jag har börjat tänka tanken kanske kan leda till att jag går hem nästa gång. Att jag inte måste stå ut med att bli skälld på. Jag kan göra annat. Jag kan välja bort. 

Och det är klart man ska kunna bråka i förhållanden det är inte det jag säger. Men när man blir skälld på för att någon är taskig mot en det är en annan femma. Då kan jag gå. 

Advertisements

4 thoughts on “Vetskapen att jag kan gå. 

  1. Låter som det var klokt att du skaffade egen lght. Han borde vara mer rädd om dig nu när han inser att du kan vara på väg bort från honom. Eller tror du han medvetet skjuter bort dig för att slippa vara den som ev blir lämnad totalt?

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s