Doften av mig 

Jag har inte jättemycket kvar att plocka upp i popcornlyan. Det som har stört mig är att den har luktat så himla konstigt.  Tänk att doft gör så otroligt mycket för att man ska trivas. Men idag ändrades det,  när jag varit och slängt soporna och kom in i popcornlyan så var det som att det luktade mig och då blev allting bra och kändes som hemma. Det var en skön känsla. 

När jag bodde med min man var det en doft av mig och honom som blandades. Nu är det bara av jag. Den jag är som luktar. Och jag luktar just nu yes och citronajax. 

Det är så skönt att få plocka upp allting. Att få bara vara mig. Sätta saker där jag vill ha dem. Forma mitt. Jag är så glad att jag inte har slängt de tomma sopsäckarna som jag har haft kläder i, för de använder jag för att slänga skräp i och gå ner med i slutet av varje dag. Jag försöker hålla ordning i min lilla etta för att skapa en ordning i min själ. Det är inte lätt. 

Ett tag tänkte jag på att det är dumt att ta semester nu precis när jag flyttat. Jag såg framför mig att jag skulle vara som Bridget Jones och skråla “All by my self” med Celine Dion med vinflaskan i högsta hugg. Men jag har inte fält en tår hitintills. Jag har bara tyckt att det är skönt. Men jag tror att den värsta sorgen redan har varit. Den där jag hade när jag spenderade 1,5 månader grinade. Alltid, överallt och ingenstans. Men sånt där kommer i vågor. 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s